fredag 11 maj 2007

nu stundar helgen

Idag har vi varit på föräldrarträff eller utbildning ska det väl heta määäään, man hade ju önskat att vissa hade gått kurs i presentationsteknik...

Först slängde de igång en video sedan rapade hon igenom lite overheadbilder med punkter på .. utan att närmare förklara innebörden av punkterna. Temat var utvecklingen första året ..

Vill ngn kanske förklara vad "Mammagråt" är? Det var en punkt som hon i hasten nämnde .. å det kanske ingår i grundskolan men jag har aldrig hört begreppet men det kanske bara är jag a what ever säger jag bara .. det var trevligt å träffa de andra kidsen. Det tyckte Albin oxå, han iaktog väldigt nyfiket de andra barnen .. å föräldrarna men eftersom han inte sovit direkt ngt på morgonen så somnade han strax .. eller så kanske det var overheadbilderna han somnade av :)

Skönt med helg .. å nästa vecka är kort arbetsvecka. På lördag ska vi eventuellt på Timrå marknad åsså sedan är det melodifestivalen .. inte pappas favorit men man får väl bjuda till.

Nu ska vi äta Seesaminuggetit!

Synäs i brynäs!

/Håkan

1 kommentar:

Naranja sa...

Hejsan. Vi var också på föräldragruppsträff i veckan. Det var lite annorlunda än ert möte. Alla par fick "presentera" sitt barn; alltså berätta lite om vad det är för liten person man fått och lite om längd, vikt på knodden vid födseln. Alla berättade också lite kort om hur förlossningen varit. Vi tjejer hade ju träffats hemma hos mig veckan innan på lunch. Då gick vi laget runt och berättat allt om förlossningarna för varandra men denna gång fick ju även våra killar höra. Sen tog pappagruppsledaren Roger med alla killarna till ett annat rum. Vad de pratade om har jag ingen aning om, John säger bara flinandes att det är hemligt! Vi tjejer pratade mer om våra förlossningar och hur dagarna efter varit. Vår barnmorska var också med och hon pratade om efterkontroll och vad man kan prata om då. Vår BVCbarnmorska berättade att i ska träffas fyra gånger till framöver och då ska vi få lära oss babymassage. Efter en stund kom killarna tillbaka och vi fikade allesammans och sen gick alla hem. En mycket trevlig eftermiddag!
Kram på er!
Naranja