onsdag 2 maj 2007

Jump Jump

Det är så roligt att få kommentarer på bloggen, mera mera mera! :)

Givetvis kommer vi att uppdatera den så ofta vi bara kan med nya direkt rapporter från Albins framsteg och hyss.

Nu rullar nästan Albin runt från rygg till mage, vi kan sitta och titta länge på honom när han kämpar för att nå den något skelögde gula sköldpaddan liggandes bredvid honom. Idag fick mamma glass och den var otrooooligt intressant för lille Albin. Oroväckande eller? Framtida glassmonster?

Idag knackade det på dörren och utanför stod en präst, inte varje dag man får besök av en tocken. Han ville välkomna och träffa Albin. De hade visst för vana att hälsa på alla familjer som fått tillökning.

Kram på er och sov gott!




Åsså en liten hälsning från Albin

"Jump! Jump!"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yo!

Vilken cooling!
Kul att hitta till er blogg... från grönviken förståss. Hoppas ni får ett bra slut på veckan och en ännu bättre helg!!

Kram / Kicki

Naranja sa...

ojdå kom det en prälle! Undrar om det kommer att komma nån hit, fast ni kanske hade bjudit in honom innan, inför dop eller? Ska ni ha dop för Albin? Jag har världens beslutsångest angående dop.. Ska vi ha det eller inte? Jag och John är ju inte särskilt kristna av oss och är sällan i kyrkan. Därför känns det lite konstigt om vi ska ha dop som ju är en gest för att välkomna barnet till Gud och svenska kyrkan. Jag själv hade mitt dop inför konfirmationen och det var ju kul att minnas sitt dop. Å andra sidan ska vi kanske ha dop för honom så får han ta ställning till kyrkan sen och välja då när han är vuxen om han vill fortsätta vara med eller inte..
usch vad jobbigt att bestämma sånt här!!! hur ska ni göra?
naranja