söndag 19 augusti 2007

God mat

Albin har ätit "riktig" mat nu någon månad. När vi har semestrat har det mest blivit burkmat. Nu när vi är hemma har vi lagat och mosat maten själv och oj vad han äter. Idag fick han potatis och palsternacka, morot och till det fisk. Till efterrätt fick han päron och äppel puré. Otroligt att det får plats så mycket mat i hans lilla mage. Vi är superglada att han äter så bra. Vi har också fångat på bild hans första framsteg att ta sig fram. Han drar sig med armarna frammåt platt på golvet.


Liten men tuff Albin.







Slutigen så önskar Albin en God Natt till alla!

Puss och kram på er.

4 kommentarer:

Naranja sa...

God morgon på er!
Gud, så fin Albin är! Vilken härlig kille ni har. Ammar du nåt nu Annzo? Vi har inte örjat med mat, inte ens smakportioner. Fattar inte riktigt hur de menar på BVC. Är rekommendationen att man ska amma helt och BARA amma de 6 första månaderna eller när ska man börja med smakportioner?
Måste säga att du är väldigt snygg i håret Annzo! Du passar bra i lugg.

Lotta sa...

Ja, så fantastiskt fin han är Albin! Det var kul att se honom på webcameran idag. Och er Håkan och Ann-Sofie också! =) Jag håller med Naranja på punkt två också att du är jättesnygg i håret fiffi! Man kan inte tro att du klippt dig själv! =)

Chris sa...

Albin! Nu får du allt säga till dina päron att de köper lite märkeskalsonger! Det funkar ju inte att ha farfarskalsonger när du är med på bild så ofta som du är! Hoppas vi ses snart! Ha det mannen!

Anonym sa...

Tack för en supertrevlig lunch idag! Var himla skoj att träffas igen. Det var på tok för länge sen!! Jag rekar en dag med maken så bjuder vi på lite middag!!
Kramisar