onsdag 15 augusti 2007

Semester och bilproblem

Ja, just nu är vårat största orosmoln bil*%#!n. Man trodde man skaffat en så pass ny bil så att man kunde lite på den i ur och skur men icket. Bilen har under Juli ibland fått för sig att inte vilja starta då vi stannat för att tanka eller dylikt, vi har då väntat en stund och då har det funkat. I söndag s stannade vi på max i Ö-vik för att käka middag .. efter måltiden var klar så ville inte bil*%#!n starta. För att göra historien kort så var det två herrar som hjälpte oss bogsera igång bilen ca två och en halv timme senare. Till saken hör oxå att Albin inte tycker om att åka bil på kvällen. Så givetvis var han missnöjd mer eller mindre hela färden till Sundsvall. Nu startar bilen som den ska och vi har haft den på verkstad idag och de kunde konstatera att allt är som det ska, det är svårt att felsöka en bil som det inte är ngt fel på .. just då. Så nu står vi med en bil*%#! vi inte kan lita på så vi får väl ansluta oss till ngn sådant där volvo assistans eller dylikt .. ironiskt nog fick vi sådant erbjudande i postlådan idag .. kan det vara en konspiration?!?!?
Vi har varit och vägt Albin i dag. Han väger nu 8450 gram och är 72,5 cm lång. Det är alltid lika spännande att gå till BVC och få vikten och ländgen. Lägger ut några bilder från bilsemestern nedan.
I Jokkmokk bland mygg och knott äter Albin sin gröt.

Eftermiddagsfika hos farfar Gunnar i Skellefteå.

Jordgubbsplockning med Anna.


Mygghatt på i stugan i Finnsele

I Östersund bjöd mormor Oskar och Mattias på glassbåt.


häftiga sevärdigheter i Åkersjön.

2 kommentarer:

Naranja sa...

Ja, vi har också haft lite bilproblemms i sommar. Ibland har ABSlampan lyst och en minivarningslampa när man bromsar länge i nedförsbacke. det känns ju inte så roligt. sen när man stannar och startar om den så är det inga problem. Vi har inte haft problem med bromsarna, kanske bara bromsvätskan som trilskas?
Annzo, det såg lite tungt ut när du bar Albin efter jordgubbsplockningen. Kanske skaffa bärsjal? Gör det, det är sååå smidigt och skönt.
Naranja

Anonym sa...

Fina bilder, Albin är för go och ser ut att trivas bra under myggnätet! Det verkar som att ni har haft en härlig sommar! Hoppas att det känns bra att vara hemma igen. Jag tycker att det är skönt att ni är hemma för nu kan vi prata länge på telefon igen! =)
Tråkigt att bilen krånglar! Hoppas att det löser sig!
Kramar till er!!!
Lotta