måndag 30 april 2007

Skönt med långhelg

Det är underbart att vara ledig hela familjen tillsammans. Skönt att Håkan är hemma i fyra hela dagar. Just nu byter pappa Håkan blöja på Albin, dagens andra "stora bedrift". Helgen har hittills bjudit på mycket. I lördags var vi hos Jenny och Erik och fick äta grillat. Supergott och Albin trivdes som fisken i vattnet av all uppmärksamhet. Jenny och Eriks tjejkatter; Coccos och Lakrits gick långa omvägar kring Albin medans herrn i huset Zingha var mer nyfiken. Albin tittade storögt och hade nog velat tugga lite på en svans eller så. .



Albin på grillkalas hos Jenny och Erik.





Allt som kommer i vägen nu stoppas naturligtvis i munnen. När vi äter har Albin börjat hålla i en egen sked. Idag stoppade han den för för långt vi hörde verkligen hur han hurvades, stackarn hade fullt med tårar i ögonen och tittade på oss med stora frågande ögon.



Albin med sin gröna sked, ibland hamnar den i ögat......






Fötterna börjar bli mer och mer intressanta också och han kan ligga länge och nyfiket studera de där konstiga sakerna som sprattlar omkring , han vill gärna ha tag i dem - men når inte alltid fram, vilket är frustrerande....

Inga kommentarer: